Ravintolat

Ravintola Penelope

Päätimme perustaa ravintolan, jossa haluaisimme itsekin käydä. Mutkattoman, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ystävälliseen palveluun panostavan ravintolan. Ravintolan, jossa asiakkaita kohdellaan kuin vieraita kotona. Emme vaadi isommiltakaan seurueilta ennakkotilausta tai muutakaan, koska haluamme toimia kuten kotona: välittäen mutta rennosti. Meillä ei ole erityistä menua, ruokalista toki löytyy. Kaikkiin ruokalajeihin liittyy aina tarina, joka on herkullisuudellaan jättänyt meille pysyvän muistijäljen. Tarina, jonka haluamme nyt jakaa kanssanne. Tervetuloa vieraaksemme. Arto Rastas ja Hans Välimäki. Tutustu tästä.

Helsingin Kulinaarinen Instituutti

Helsingin Kulinaarinen Instituutti on kokkikoulu, jossa tehdään mestarikokkeja. Eero Mäkelän ja Gero Hottingerin alkuun laittama kokkikoulu on vuodesta 1994 saattanut yli 30 000 iloista ihmistä kokkailun ihmeelliseen maailmaan ja tarina jatkuu. Tutustu tästä.

Ravintola Villa Hakkari

Ravintola Villa Hakkari on kesäravintola Lempäälässä Tampereen helmassa. 1800 luvun upea kartanomiljöö inspiroi minua puutarhoineen ja marjapensaineen. Villa Hakkarin puutarhasta poimimmekin suuren osan käytettävistä yrteistä ja hedelmistä. Villa Hakkarin ruoka on selkeää ja huolella valmistettua, lautaselta löytyy paljon keittiön sydäntä. Tutustu tästä.

Hella & Huone Deli

Hella & Huone Deli on helppo ja nopea pistäymispaikka Tampereen rautatieasemalla ja palvelee asiakkaitaan raikkailla salaateilla, Tampereen parhailla patongeilla ja suussa sulavilla makeisherkuilla. Tutustu tästä.

Ravintola Periscope

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle. Tutustu tästä.

Bardem

Bardem on moderni drinkkibaari keskellä Helsinkiä. 40-paikkainen Bardem on rento baari jonka juomalistalta löytyy jokaisen lompakolle sopivia juomia. Baarin erikoisuus on vintage-cocktailien lista, sekä vähä-alkoholiset cocktailit sekä kokonaan alkoholittomat mocktailit. Tutustu tästä.

Dining26 by Arto Rastas

Dining26 by Arto Rastas on tammikuussa 2016 avattu 50-paikkainen ravintola joka sukeltaa keittiössään välimerellisiin makuihin. Ei kuitenkaan pelkästään niihin perinteisesti Välimeren maiksi miellettyjen Espanjan, Ranskan, Italian ja Kreikan ruokiin, sillä ravintola seilaa kulhoannoksineen myös etelämmäksi aina Marokkoon ja Libanoniin asti. Tutustu tästä.

Tyrvään Pappila

Tyrvään Pappila on vuonna 1922 valmistunut kansallisromanttinen kivipappila, Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Olen Pappilan makumaailman pääarkkitehti.  luon asiakkaillemme makujen ja ilmeen kokonaisvaltaisen elämyksen, joka rakentuu väreistä, rakenteista ja harkituista yksityiskohdista.
Matkaamme makumaailmoja Euroopan halki Välimerelle ja Aasian kautta takaisin Pohjolaan. Pappila yhdistää uudella tavalla ruuan ja kulttuurin. Annostemme visuaalisuus ja herkullisuus kulkevat rinnakkain herkullisesti ja yllätyksellisesti. Tutustu tästä.

Bardot

Bardot, ystävien kesken BB, on rento bistro-brasserie Helsingin ytimessä. Esikuvansa mukaisesti Bardotissa on monta puolta. Bardot on kupliva ja luonteikas, moderni ja perinteistä ranskalaista ruokakulttuuria syleilevä.

Tarjoilemme päivittäin aamupäivästä iltamyöhään huolella tehtyä ruokaa, joka korostaa laadukkaiden raaka-aineiden merkitystä. Sesonkeja mukailevan keittiön sydän on raw-baarin merenelävät, kasviksia, lintuja ja laadukasta lihaa unohtamatta. Menua täydentää ajankohtainen viini- ja drinkkivalikoima. Ravintolan kauniissa saleissa on läsnä “je ne sais quoi”, selittämätön viehätys. Meille voit poiketa myös lasilliselle — ravintolan kyljestä löydät samettisen drinkkibaarimme. Tutustu tästä.

Bardot