Palvelut

Kokkauskurssit

Järjestän erilaisia inspiroivia kokkauskursseja ympäri Suomen. Kurssin aiheet ovat asiakkaan valittavissa. Kurssit voidaan järjestää asiakkaan tiloissa, vuokratiloissa tai omissa tiloissani joko Helsingissä tai Lempäälässä. Myös virtuaaliset kokkikurssit ovat mahdollisia.

Food styling

Ruokakuvausten tekeminen on taidetta siinä missä mikä muukin taiteenlaji. Ruoka itsessään on katoava “taideteos”, joka toivottavasti herkullisuudellaan katoaa lautaselta viimeistä pisaraa myöten. Ruokakuva sen sijaan on pysyvämpi teos, jonka tehtävänä on herättää katsojalleen herkullisuus mielikuvan tasolla.

Catering / Showkokkaus

Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin ja oikeastaan mihin vaan! Unohtumattomia elämyksiä on järjestetty mm. Cannes Film Festival, Ramboll 100v, Lahti Tower, Nanso 90 v juhlat, World Design Capital Helsinki, Kiilto Oy:n tilinpäätösillallinen Pispalan uittotunnelissa. Useita näyttelynavajaisia, myymälänavajaisia ja yritysten vuosipäiviä. Useita yksityisiä hääjuhlia ja merkkipäiviä.

Reseptisuunnittelu/konsultointi/tuotekehitys

Ajan hermolla olevaa reseptisuunnittelua, konsultointia sekä tuotekehitystä elintarvikelaitoksille, ravintoloille ja printtiin. Asiakkaita mm. Saga ruanlaittopaperit, Gaggenau, Linkosuo leipomo, Decanter Wine Bar & Shop, Sun Spelt, Biokia.

Luennot

Ruoka-aiheiset luennot molekyyligastronomiasta, lähiruuasta, aisteista, tuotekehityksestä ja polttavista ajankohtaisista trendeistä. Asiakkaita mm. Atria, 100 Nuorta kokkia, Sitra, Puustelli, Business Finland.

KUVIA PALVELUISTANI