Ravintolat

Helsingin Kulinaarinen Instituutti

Helsingin Kulinaarinen Instituutti on kokkikoulu, jossa tehdään mestarikokkeja. Eero Mäkelän ja Gero Hottingerin alkuun laittama kokkikoulu on vuodesta 1994 saattanut yli 30 000 iloista ihmistä kokkailun ihmeelliseen maailmaan ja tarina jatkuu. Tutustu tästä.

Ravintola Villa Hakkari

Ravintola Villa Hakkari on kesäravintola Lempäälässä Tampereen helmassa. 1800 luvun upea kartanomiljöö inspiroi minua puutarhoineen ja marjapensaineen. Villa Hakkarin puutarhasta poimimmekin suuren osan käytettävistä yrteistä ja hedelmistä. Villa Hakkarin ruoka on selkeää ja huolella valmistettua, lautaselta löytyy paljon keittiön sydäntä. Tutustu tästä.

Tyrvään Pappila

Tyrvään Pappila on vuonna 1922 valmistunut kansallisromanttinen kivipappila, Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Olen Pappilan makumaailman pääarkkitehti.  luon asiakkaillemme makujen ja ilmeen kokonaisvaltaisen elämyksen, joka rakentuu väreistä, rakenteista ja harkituista yksityiskohdista.
Matkaamme makumaailmoja Euroopan halki Välimerelle ja Aasian kautta takaisin Pohjolaan. Pappila yhdistää uudella tavalla ruuan ja kulttuurin. Annostemme visuaalisuus ja herkullisuus kulkevat rinnakkain herkullisesti ja yllätyksellisesti. Tutustu tästä.

Ravintola Hella & Huone

Ravintola Hella & Huone on Tampereen keskustan läheisyydessä toimiva Fine Dining illallisravintola. Ravintola tuottaa elämyksiä kaikille aisteille. Tämä on se paikka, jossa voin luoda lautaselle villeimmätkin mielikuvitukseni tuotokset. Annokset ovat hyvin harkittuja taideteoksia joita käsitellään hellin käsin. Hella&Huone on ollut uskomaton tarina 2008 vuodesta lähtien. Tutustu tästä.

Hella & Huone Deli

Hella & Huone Deli on helppo ja nopea pistäymispaikka Tampereen rautatieasemalla ja palvelee asiakkaitaan raikkailla salaateilla, Tampereen parhailla patongeilla ja suussa sulavilla makeisherkuilla. Tutustu tästä.

Dining26 by Arto Rastas

Dining26 by Arto Rastas on tammikuussa 2016 avattu 50-paikkainen ravintola joka sukeltaa keittiössään välimerellisiin makuihin. Ei kuitenkaan pelkästään niihin perinteisesti Välimeren maiksi miellettyjen Espanjan, Ranskan, Italian ja Kreikan ruokiin, sillä ravintola seilaa kulhoannoksineen myös etelämmäksi aina Marokkoon ja Libanoniin asti. Tutustu tästä.